Red Leaflet – rood blaadje – is voor vrouwen van, grofweg, boven de veertig. Ondanks of juist dankzij onze leeftijd kunnen we zoveel! Deze site wil je laten zien wat dat is.

Red Leaflet is wars van gemuts. Geen klagerige stukjes en gedoe over hobbies. Maar bijvoorbeeld wel: mode, muziek, huidverzorging en gezondheid en af en toe een serieuze noot.

Hoewel best volwassen, ben ik als een kind zo blij met een ‘like’: als je een stukje leuk vindt klik dan op het hartje ernaast. Wil je iets kwijt over het geschrevene? Graag! Laat je commentaar achter onder het stuk (als je je gegevens niet invult, verschijnt je commentaar anoniem).

Over mij

G

 eboren ben ik in 1967. Zo, nu kun je meteen uitrekenen wat mijn leeftijd ongeveer is. Ik ben een laatbloeier en illustrator. En even werkzaam geweest in de journalistiek.

Ik schrijf onder pseudoniem. Dat is omdat ik een weinig voorkomende voornaam heb, wat mij makkelijk traceerbaar maakt. Dit voelt net wat veiliger.

Voor de onderwerpkeuze van Red Leaflet is er een vaste adviesraad van beroeps- 40-, 50-, en 60-plussers. Ook schrijf ik graag op verzoek. Laat het mij weten of je iets belicht zou willen zien, dan kijk ik of ik er informatie over kan vinden en er iets zinnigs over kan zeggen.

Een motto? Heb ik niet. Nou oké, deze dan: 

Volle kracht vooruit, er ligt nog veel moois voor de boeg.

Muriel