19
jan
2017
4
sample creme

Doe mij een monstertje

– Samples van goede crèmes –

Met iedere nieuwe rimpel die boven komt drijven in je gezicht heb je misschien meer en meer de neiging om je toevlucht te nemen tot de kwalitatief écht goede crèmes.

De markt haakt daar gretig op in door de duurste crèmes met de idiootste ingrediënten aan te bieden. Smeersels met kaviaar, goud en diamant… het wordt allemaal in potjes gedaan en bijna letterlijk onder onze neus gewreven.

Sample service

Aan een flesje of potje is moeilijk af te zien of een crème ook daadwerkelijk iets voor je huid kan betekenen. En zeker als het zalfje aan de prijs is heb je al snel de neiging om het maar weer terug in de (virtuele) schappen te zetten. Gelukkig hebben sommige aanbieders van gezichtsverzorging een sample service. Je kunt bij hen een doos met wat monsters bestellen om uit te vogelen of er ook iets van je gading bij zit.

Uncover Skincare

Uncover Skincare van dermatologe Jetske Ultee is een kwalitatief zeer goed merk van Nederlandse bodem. Via een testje op haar site kom je er achter welk huidtype je hebt en vooral welke van haar producten daarop aansluiten. Je kunt samples bestellen bij Uncover (klik daarvoor hier): in een doosje krijg je vijf mooie miniflesjes van haar producten thuisgestuurd voor €12,95 in totaal (geen verzendkosten).

Skins Cosmetics

Skins Cosmetics is ook zo’n aanbieder van kwalitatief zeer goede cosmetica en huidverzorging en ook zij hebben een sample-service. Er is een enorme mogelijkheid aan proefpakketten waaruit je kunt kiezen, van luxe geurtjes tot aan huidverzorgingssets voor bijvoorbeeld de rijpere huid. Ook kan je een proefpakket samenstellen uit zelfgekozen producten. Een doosje met samples kost €15,-. Bij deze doos krijg je een kortingbon van €15,- op de producten van Skins.

Perfume Lounge Annindriya

En qua geurtjes is er de site van Perfume Lounge Annindriya die een scala aan ‘ontdekkingssets’ aanbiedt voor (over het algemeen) €10,- tot €20,-. Hier geen Chanel of Dior, maar prachtige geuren van vaak klassieke parfumhuizen. Klik voor hun sample-service hier.

Eerlijk is eerlijk. De producten van bovenstaande aanbieders zijn zeker niet goedkoop. Maar voordat je beslist om überhaupt over te gaan tot de aankoop van zo’n duur potje of flesje heb je in ieder geval de mogelijkheid om je voor niet al te veel geld even onder te dompelen in de luxe van kwaliteit. En dat is ook wat waard!

Leave a Reply