15
apr
2016
3

Zonnig geel

Als er al één kleur is die het voorjaar en de zomer bezingt is dat wel geel. En laat die kleur nou best makkelijk te combineren zijn, ook al zou je dat in eerste instantie niet zeggen. Geel past perfect bij (jeans-)blauw, beige, wit, grijs, bordeauxrood, legergroen, zwart en roze en het is ook nog eens een perfecte accessoire-kleur. Instant-vrolijkheid biedt het, deze frisse en soms warme kleur!

Is het een trend deze zomer? Nou, er is aardig wat geel te zien in de voorjaar-/zomercollecties, maar eerlijk gezegd passeren er zoveel verschillende kleuren de revue dat er moeilijk een trend-kleur uit te destilleren valt. En ach, trends zijn leuk, maar laten we wel wezen: het is veel leuker om iets in je kast te hebben waar je graag een aantal jaar achter elkaar naar grijpt.

Okergeel hebben we wel veel gezien de afgelopen tijd en wat een prachtige kleur voor een warme, lange voorjaarsjas is dat (te zien op de linkerfoto). Zeker in combinatie met de lichtblauwe culotte-jeans en de slangenprint-laarsjes. Fotograaf Tim Regas.

Styleblogster Garance Doré is fervent sjaaltjes-draagster en fotografeerde op de middelste foto één van de meest simpele sjaaltjes die er te koop zijn: de bandana, ofwel de boerenzakdoek. Erg mooi in combinatie met een zachtroze ondergrond.

Op de rechterfoto mode-icoon Giovanna Battaglia in zonnig geel. Ook hier is het geel gecombineerd met een zachtere kleur blauw. Moet je wel durven, zo’n gele broek! Maar zo’n outfit is zo nonchalant en stijlvol zomers, daar kan geen zonnig flodderjurkje aan tippen.

Ook helemaal in de stemming gekomen voor een gele broek?

Orangebag hoss intropia gele broek

Deze vrolijke broek van Hoss Intropia is te koop bij Orangebag.

Hema sandalen geel

Zomerse sandaaltjes van de Hema, €9,95 maar!

Anthropology Tamsin tas

Vrolijke tas, te koop op de mooie site van Anthropologie.

gele boerenzakdoek2

En als laatste deze zonnige boerendame, te koop hier.

Leave a Reply