2
mei
2016
3

Van Marktplaats – de buideltas

Zoals ik eerder schreef is het niet verkeerd om je, als de jaren beginnen te tellen, te richten op kleding van goede makelij en natuurlijk kan een goede tas daarbij niet ontbreken. Bovendien is je leeftijd natuurlijk een geweldige smoes voor jezelf om je pijlen te richten op kleding en accessoires waar een heuse ontwerper zijn of haar best op heeft gedaan. En nogmaals: dat hoeft geen bakken vol geld te kosten. Met wat speurwerk op Marktplaats zijn er betaalbare en echt mooie krenten uit de pap te halen.

En hier is dan: de buideltas. Misschien is het een geruststellend idee dat een buideltas weer ‘mag’ dit seizoen, al moet je een trend als die jou niet past meteen keihard aan de kant schuiven. Of, als de trend juist wel past, uitbreiden naar volgend jaar en 3 seizoenen daarna. Heerlijk nonchalant is de buidel door een riem of koordje waardoor de tas minder stijf oogt. En er past nog aardig wat in ook.

Op de grote foto een tas van het Italiaanse merk Francesco Biasia, gemaakt van riet en mooi dik leer.

bretoniere tas klein

Ga je liever voor een wat soepeler model, dan kun je deze beigekleurige buidel van Fred de la Bretonière overwegen. Op Marktplaats te koop voor €38,-. Dit is niet heel goedkoop, maar nog altijd een stuk minder dan wat je er nieuw voor betaald.

rode buideltas klein

Is je portemonnee echt klein, dan is deze rode tas er gelukkig nog. Van imitatieleer, maar soms kan nepleer er verbazingwekkend mooi uitzien. Vijf euro maar!

Bucket bag Mansur Gavriel

En ga je alleen voor het echte werk –en heb je jarenlang gespaard– dan kan je nog altijd de echte Bucket Bag van Mansur Gavriel in je winkelwagentje doen. Via de site van de ontwerper zelf. Er is een stormloop op de tas, al een hele tijd. Op de foto is de zwarte variant te zien, maar helaas is die al uitverkocht. Je zult het met de oranje variant moeten doen, de enige kleur die nog verkrijgbaar is. Kosten: $595,-.

Leave a Reply