28
jan
2017
3
trends 2017

Dit gaat het worden – de trends van 2017

Op deze site komt het vaker voorbij: er is niets wat moet qua kleding. Zeker als het om trends gaat niet. Maar leuk is het wel, om een beetje bij te houden waar tout le monde van de mode zich op stort voor het nieuwe seizoen.

Wil je weten wat qua stijl de komende tijd als up-to-date wordt gezien? Dit zijn de trends:

1. Bloemenprints en -borduursels

Vrolijk en het liefst véél bloemen.

2. De tailleriem

Niet die enorm brede heupriem die je een aantal jaren terug veel zag, maar een bescheiden riem of koord in de taille. Fabeltastisch rondom een zomerjas, of om een blouse geknoopt. Voor een instant silhouet-gevoel. Deze dame is trouwens qua stijl helemaal bij, want patronen mixen is ook in.

tailleriem

3. Het kleine tasje

Echt zo klein dat je denkt: ‘waar is ‘ie?’. Voor een lippenstift en een bankpasje. Gaat het vast niet redden in de praktisch ingestelde Hollandse geest.

kleine tasje

4. Blokhakken

Deze trend heeft meer overlevingskansen. Een blokhak is niets meer of minder dan een stevige hak. Overigens is het ook zeer fashionable om –fijn om koude tenen tegen te gaan– sokken in sandalen te dragen.

blokhak

5. Laagjes

Ook deze trend is heerlijk praktisch. Bij een vapeur/opvlieger pel je de laagjes zo af.

laagjes

6. Lange mouwen

En dan liefst hele lange. Zeer modieus maar onhandig als je je handen nodig hebt.

lange mouwen

7. Patchwork

Heerlijk seventies, kom maar binnen! Voor broeken kennen we dit fenomeen maar al te goed, maar met jasjes kun je er ook prachtige dingen mee.

patchwork

8. Rafels

Ook helemaal seventies. Bij deze dame zijn ze wel heel netjes toegepast. Maar zelfs als je er wat netter uit wilt zien, zijn rafels dus helemaal oké.

rafels


bronnen: Elle, Jan-Magazine

1 Response

Leave a Reply