7
apr
2017
3
collage Oorbellen Isabel Marant

Recept tegen een alledaagse outfit

Ik koester ze. Mijn oorbellen van de Franse mode-ontwerpster Isabel Marant. En ook al draag ik de hele opvallende niet erg vaak, ik haal ze af en toe uit hun zakje en kijk er dan eenvoudigweg even naar.

Speuren naar iets moois

Erg toegankelijk zijn ze niet voor mijn beurs, de fancy mode-ontwerpers en duurdere kledinglabels. Maar met wat speurwerk op internet en vooral op Marktplaats kom je een heel eind. En áls je dan iets moois vindt voor een vriendelijke prijs, heb je echt het gevoel dat je iets kostbaars in handen krijgt.

Oeh la la Isabel Marant

Ik ben al jaren een bewonderaar van bijna alles wat de Franse mode-ontwerpster Isabel Marant maakt. Haar stijl is een beetje bohemien met een scheutje rock-’n-roll, overgoten met dat vlotte Franse je-ne-sais-quoi. Over het algemeen heel draagbaar en met een pasvorm waardoor je er, floep, tien jaar jonger uitziet. Naast kleding ontwerpt ze ook sieraden, die een saaie outfit meteen naar een niveautje hoger katapulteren.

Wie niet rijk is moet slim zijn

Een aantal van de sieraden die ik van haar heb zie je in de grote foto hierboven. Het meeste heb ik gescoord via Marktplaats (prijs per set Marant-oorbellen varieert daar meestal van €20,- tot €35,-). Nieuwwaarde van de bellen van Isabel Marant ligt tussen de €60,- en €350,-.

Hieronder tref je 3 paar oorbellen die nu op Marktplaats staan, waarbij ik er voor 100% van overtuigd ben dat het geen nepperds zijn.

Oorbellen van Isabel Marant via Marktplaats

Oorbellen van Isabel Marant via Marktplaats

Oorbellen van Isabel Marant via Marktplaats


Bij deze 2 winkels kun je op de uitverkoop iets moois scoren van Isabel Marant:

A-Puur-A (in Gent en Antwerpen, helaas geen online-verkoop)

De Bijenkorf

Leave a Reply