1
mrt
2017
2

De lentekleuren van Rochas

Het voelt nog steeds als winter aan buiten, maar de zon wordt al wat warmer en hier en daar piept er een bloemetje door het zompige gras heen. Het is 1 maart: het begin van de meteorologische lente. Het voorjaar staat ongeduldig aan de deur te rammelen.

Heb je stiekem al aan een nieuwe zomerjas gedacht? Zie je wel, het begint te kriebelen. Nog even en de stapel zomerhemdjes die achter in de kast ligt te verstoffen krijgt promotie naar een prominentere plek op de plank.

Alle grote mode-ontwerpers zijn allang druk doende met hun collectie voor de lente en zomer van 2018, maar wij, het plebs, houden ons gewoon lekker bezig met de lente en zomer van dit jaar.

De kleuren die het oeroude Franse modehuis Rochas voor haar lente- en zomercollectie van 2017 introduceerde zijn zo mooi, dat je er een instant lammetjes- en krokusgevoel bij krijgt.

Als er al trendkleuren uitgeroepen zijn voor de lente en zomer, houden die zich goed verborgen. Ik heb er geen idee van. Maar déze kleuren zijn prachtig en luiden een kleurrijk voorjaar in.


Dit stukje is ook te vinden op huisvlijt.com, een plek waar je nog veel meer leuke artikelen over de lente vindt.Klik hier voor meer foto’s.

foto’s: Pinterest

2 Responses

    1. Muriel

      Ja, prachtige kleuren hè? Toevallig zag ik vandaag een blouse in werkelijk exact dezelfde kleur groen in de etalage van H&M. Dan weet je meteen waar H&M inspiratie opgedaan heeft.

Leave a Reply