7
jul
2016
3

Ik ga op reis en ik neem mee…

Weinig. Zo weinig mogelijk. Dat lukt natuurlijk niet, maar alles wat daaraan bijdraagt is welkom. Miniverpakkingen zijn dan erg handig. Als je bij de drogist komt, kun je er zeker in deze tijd vlak voor de zomervakantie bijna niet omheen: bakken vol minishampoos, minidouchegels, minischeerschuim en allerlei andere toiletbenodigdheden liggen klaar om mee op reis te gaan.

Blijkbaar is het een soort trend aan het worden, want er komen steeds meer beautymerken met vakantieverpakkingen. En, wat nog het leukst is, zelfs de merken uit het wat hogere segment beginnen zich te vergrijpen aan het miniformaat. Hoera! Zo kan je, zonder diep in de buidel te tasten toch kennismaken met bijvoorbeeld een bodylotion die je anders in de winkel op de plank had laten staan. Sommige miniverpakkingen zijn zelfs zo mooi dat het zonde is om ze weg te gooien en vragen gewoonweg om een refill en hergebruik.

Klik hier voor de website van Clinique waar je een serie travel mini’s vindt, waaronder zelfs een lippenstift.

Estée Lauder heeft onder de grappige naam The Mini Bar vier miniproducten in de verkoop.

L’Occitane heeft een overweldigende hoeveelheid aan reisproducten, klik daarvoor hier.

En de Bodyshop dacht: ‘Maar dat kunnen wij ook’ en heeft eveneens een indrukwekkende hoeveelheid miniflesjes en -potjes.

En Rituals tot slot heeft ook een aantal mini’s. Klik hier en scroll dan door naar ‘Mini’s’.

Leave a Reply