14
sep
2016
3

Jassenweer

Het is moeilijk voor te stellen, maar over een paar dagen wordt het echt jassenweer.

Een paar posts terug bracht ik al een ode aan denim, dus die lofzang slik ik nu even in. Toch kan ik het niet laten om even een itempje te plaatsen over een memorabel lid uit de spijkerfamilie: de spijkerjas. Veelzijdig, makkelijk, past praktisch overal bij, niet te warm en niet te koud.

Deze jas van Caroline Biss is te vinden op Marktplaats (klik daarvoor hier). Het Belgische kledingmerk staat bekend om haar tijdloze ontwerpen met een goede pasvorm, waarbij het draait om eenvoud.

Het leuke van deze jas is dat ‘ie net wat anders is dan de standaard spijkerjas. Door het korte trenchcoatmodel past deze ook wat makkelijker over je kleding dan zo’n strak jeansjasje waar je je op een of andere manier in moet weten te wurmen. De maakster van de foto heeft de jas tot bovenaan dichtgeknoopt, maar doorgaans draag je een trenchcoat met de bovenste knopen open zodat ‘ie wat nonchalanter oogt.

Maat 38, prijs: 11 (elf!) euro. De jas staat al vanaf juni op Marktplaats, dus als je interesse hebt reageer dan snel want Marktplaats gooit advertenties die er al wat langer opstaan na een aantal maanden af.

2 Responses

    1. Muriel

      Bedankt voor je reactie, Anneke! Ik vind het belangrijk dat er ook betaalbare kleding die toch van goede kwaliteit is, op deze site staat.

Leave a Reply