3
nov
2016
4

De beste antirimpelcrème volgens 55-jarige Julianne Moore

Er zijn actrices in Hollywood die, ook al klimmen de jaren, géén duw- en trekwerk toelaten aan gezicht en lijf. Julianne Moore, die behalve een reeks prachtige films op haar naam heeft staan ook broodnuchter en mét een stralende huid is, heeft een lekker eenvoudig schoonheidsgeheim:

‘Iedere dag zonnebrandcrème, gewoon van de drogist en maakt niet uit van welk merk. Eerst wat gezichtsolie, en ook daarbij doet het merk er niet zoveel toe, en daarna dus de zonnebrandcrème er overheen. En niet zonnen. Dat is het.’

De zon is huidverouderaar nummer één. Als je aan het zonnebaden bent, springen de rimpels er bijna in waar je bij staat. In een eerder stukje dat ik schreef (over wat nu een goede betaalbare gezichtscrème is, klik daarvoor hier) kun je lezen dat maar liefst 90% van de achteruitgang van je huid wordt veroorzaakt door de zon.

Met haar frisse, lelieblanke huid heeft Julianne Moore hier dus een punt. Oh ja, in combinatie met gezichtsolie. De HEMA schijnt een prettige olie in het assortiment te hebben: Hello Mirror Guess My Age Facial Oil á €6,50. Klik hier voor een recensie over deze olie.

hema-gezichtsolie

foto Julianne Moore: parade.com

bronnen: Huffington Post, People

1 Response

Leave a Reply