2
jan
2017
3
amsterdam fashion week

Ga mee naar de Amsterdam FashionWeek

Altijd al naar een echte modeshow gewild? Ga mee! Dompel je onder in de modewereld en spot en passant hier en daar een VIP.

Ik heb 2 kaartjes over voor de modeshow van Spijkers en Spijkers tijdens de Fashion Week in Amsterdam. Ik ga zelf ook. Heb je belangstelling? Leuk! Lees dan de praktische info onderaan.

Truus en Riet Spijkers

De tweelingzussen Truus en Riet Spijkers volgden hun studie in Arnhem en showden hun eerste collectie in 2000 in Parijs. Hun kleding staat bekend om de grafische details, snit, kleurgebruik en draagbaarheid. Lees hier meer over de zussen. 

Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

De Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam is een evenement dat twee keer per jaar plaatsvindt. In januari wordt de herfst-/wintercollectie voor 2017 geshowd, in november volgt de lente-/zomercollectie voor 2018. De FashionWeek biedt gevestigde en beginnende ontwerpers een kans hun collectie te tonen. Dit gebeurt op het terrein van de Westergasfabriek.


Praktische informatie:

De 2 overige kaartjes hebben stoelen in hetzelfde vak en dezelfde rij (kaartjes zijn niet op stoelnummer) als mijn kaartje, dus we kunnen bij elkaar zitten. Het is mogelijk om je voor 1 kaartje op te geven. De kaartjes kosten €22,50 per stuk (€5,- goedkoper dan normaal).

Ik vertrek uit Groningen, meerijden is mogelijk. Ik ga uiteraard wel wat eerder, om op het Westergasfabriekterrein rond te kunnen kijken en er te eten.

Wil je mee, vul dan het contactformulier in dat je onder ‘contact’ in het menu bovenin kunt vinden. Je kunt ook via de Facebookpagina van Red Leaflet een berichtje sturen. Mochten er meerdere gegadigden zijn, dan ga ik loten.

Oh ja, denk niet ‘…maar ik heb niks om aan te trekken!’ Dit is Nederland, en Nederland staat óók bekend om zijn nuchtere houding ten opzichte van kleding. Je hebt gelukkig geen haute-couture-outfit nodig om een modeshow te bezoeken.

Spijkers en Spijkers modeshow

Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

zaterdag 28 januari 21:00 – 22:00 (half uur van tevoren aanwezig)

kosten kaartje: €22,50

1 Response

Leave a Reply